Apklausa

Mokytojui labiausiai trūksta
 

Paieška

Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Knygos Skyriuje

Knygų sąrašas

Kompaktinių diskų archyvas



Nauja knyga
2016 m. gruodžio 22 d., ketvirtadienis
Kviečiame skaityti J. Dudaitės ir V. Lukošiūnienės knygą „Pagrindiniai suaugusiųjų gebėjimai, PIAAC tyrimo rezultatai. Gerosios praktikos vadovas“. Rasite Centre.
 
Kviečiame susipažinti su vadovėliais!
2016 m. spalio 21 d., penktadienis
Jau turime lietuvių kalbos vadovėlius 5 klasei ir 9 klasei! Su vadovėlių egzemplioriais galite susipažinti apsilankę mūsų Centre.
 
Turime literatūros
2016 m. kovo 3 d., ketvirtadienis
Ar nepamiršote, kad Centre yra nemažai švietėjiškos, pedagoginės, metodinės literatūros, knygų tėvams apie vaikus, žodynų ir t. t.? Užeikite.
 
Apie Knygų Kalėdas 2015
2015 m. lapkričio 9 d., pirmadienis
2015 m. lapkričio 10 d. (antradienį) 15 val. „Mokytojo TV" kviečia dalyvauti tiesioginėje vaizdo transliacijoje „Mokyklų įsitraukimas į akciją „Knygų Kalėdos 2015" – galimybė praturtinti mokinių socialines–pilietines veiklas"
Skaityti daugiau...
 
Skaitome John Hattie knygą "Matomas mokymasis. Mokytojo vadovas"
2015 m. kovo 31 d., antradienis
"Kalbėdamas apie matomą mokymąsi, pirmiausiai turiu omenyje tai, kad mokytojai mato, jog mokiniai mokosi; antra, pedagogai aiškiai nustato, kaip ugdyti mokinius, kad jų mokymosi pasiekimai pastebimai gerėtų; be to, visi mokyklos mokiniai ir darbuotojai akivaizdžiai žino, koks jų darbo poveikis (mokinių, mokytojų ir mokyklos vadovų) mokymuisi. Sąvoka "Matomas mokymasis" reiškia ir tai, kad mokiniai domisi tuo, kaip juos moko, ir išmoksta būti patys sau mokytojais, o tai skaina mokytis visą gyvenimą, ugdo savikontrolę ir norą mokytis (juk visi trokštame, kad mokiniai vertintų šiuos dalykus!). Tai, kaip vaikai mokosi, parodo, koks yra mūsų požiūris į išmanymą bei supratimą ir kokių priemonių imamės, norėdami paskatinti mokinius mokytis. <...> mokymąsi turime laikyti pagrindiniu mokyklinio ugdymo aspektu <...>".
 
<< Pradžia < Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis > ir >>

Puslapis 1 iš 6